Zonnepanelen, laadoplossingen of combinatie?

Het kán met SunDynamics!

Zakelijk

Bij SunDynamics kunt u zakelijk terecht voor zonnepanelen én laadsystemen voor de elektrische auto. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en het te behalen rendement.

SunDynamics is u als ondernemer graag behulpzaam bij het kiezen van een deugdelijk laadsysteem voor uw auto of wagenpark. Wellicht hebt u nog geen zonnepanelen en denkt u aan een investering voor beide systemen tezamen? Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn.

SunDynamics kan bij u in 1 dag een zonnepanelensysteem met laadoplossing(en) installeren en werkend opleveren. Uiteraard is een en ander wel afhankelijk van het aantal panelen en/of de locatie van de laadoplossingen.

Waarom kiezen voor SunDynamics?

  • Ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige systemen
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Offerte all-in prijs (géén meerkosten achteraf)
  • Garantie op gehele installatie
  • Financiering mogelijk

Hieronder een aantal zaken waar u als ondernemer uw voordeel mee zou kunnen doen. Overlegt u ook met uw accountant in hoeverre dit voor u van toepassing is.

Vrijblijvend

Advies?

U kunt hier direct vrijblijvend advies opvragen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

EIA

De EnergieInvesteringsAftrek (EIA) is bedoeld om zakelijke investeringen in duurzame energie te bevorderen. Hiermee kunt u 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Het financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage dat u als ondernemer betaalt. Kijkt u op de website van de belastingdienst voor meer informatie.

BTW en algemene investeringsaftrek

Naast de KIA en EIA is het mogelijk de investering ook nog als gewone investering in bedrijfsmiddelen af te trekken van uw fiscale winst en kan de BTW afgetrokken worden van de aangifte omzetbelasting.

KIA

De KleinschaligheidsInvesteringsAftrek (KIA) is bedoeld om zakelijke investeringen in duurzame energie te bevorderen. Als u tussen de € 2.300,- en € 314.673,- investeert in zonnepanelen, dan kunt u als ondernemer hiervoor in aanmerking komen. Kijkt u op de website van de belastingdienst voor meer informatie.

SDE + subsidie

Niet alleen winstgevende ondernemingen, maar ook non-profit bedrijven kunnen gebruik maken van deze interessante subsidie. Dit gebeurt op basis van de hoeveelheid hernieuwbare energie die wordt opgewekt. Deze subsidie geldt vanaf 15.000WP, waarbij de overheid het verschil tussen de kosten van grijze stroom en groen stroom vergoedt over een periode van 15 jaar.

Vrijblijvend

Advies?

U kunt hier direct vrijblijvend advies opvragen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.