Ronneke van Kerkhof

Marc Boersen

Peter Smit

Lizanne Vijfhuizen

Jeff Bakker

Sean van Basten

Jordy Kroon

Jasper van Dijk

Uw woning zorgeloos verduurzamen?

Het kán met SunDynamics!

Particulier

Hoe we werken

We komen graag eerst bij u langs om persoonlijk kennis te maken. Dan bespreken we de mogelijkheden die passen bij u en uw woning. U kunt kiezen uit verschillende type panelen en omvormers. Deze kunnen verschillen in kostprijs, opbrengst, garantie en uiterlijk.

Ter plekke maken we een vrijblijvende offerte die optimaal is afgestemd op uw persoonlijke situatie. U vindt hierin o.a. de opbrengst van de zonnepanelen, de kosten en de terugverdientijd van het systeem. Na akkoord op de offerte, streven we ernaar de installatie op zo kort mogelijke termijn op te leveren. Momenteel is dat binnen 4 weken.

Op de dag van installatie nemen onze InstallQ gecertificeerde monteurs ruim de tijd om alles veilig en tot in de puntjes af te werken. Zij besteden grote zorg aan uw installatie, zodat de zonnepanelen mooi recht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige manier is geïnstalleerd. Uw zonnesysteem wordt werkend opgeleverd en u ontvangt de inloggegevens voor uw monitoring app. Hiermee kunt u precies zien hoeveel energie uw zonnepanelen opleveren.

U betaalt het restant bedrag pas als de zonnepanelen zijn geplaatst en het systeem werkend is opgeleverd.

0% BTW op zonnepanelen

Als u particulier bent, dan betaalt u als particulier vanaf 1 januari 2023 in de meeste gevallen over uw zonnepanelensysteem geen BTW. Meer informatie over deze nieuwe wetgeving, en of dit ook voor u geldt, leest u op de website van de Belastingdienst via deze link.
Onze adviseur vertelt u er graag meer over.

De installatie

Onze monteurs zijn InstallQ gecertificeerd en werken volgens de wettelijk gestelde normen. 

  • Installatie veelal in 1 dag door ervaren en gecertificeerde monteurs
  • All-in prijs – géén extra kosten achteraf
  • Uitsluitend producten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen
  • Uitstekende service

Vrijblijvend

Advies?

U kunt hier direct vrijblijvend advies en een offerte opvragen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Voor service/storingen kunt u mailen naar service@SunDynamics.nl.

Berekening met software

 

Met behulp van onder andere onze computer software, specifiek ontwikkeld voor zonnepanelen, ontwerpen wij de lay-out van de zonnesystemen.
Zo berekenen wij voor u o.a. de  opbrengst van de zonnepanelen op uw dak en de terugverdientijd van het systeem. Dat kan heel nauwkeurig, omdat de software rekening houdt met de zoninstraling op uw locatie, de gekozen
materialen en een geavanceerde analyse van de schaduw.

Met SunDynamics kiest u voor een betrouwbare partner in duurzame energie.

 

 

Vrijblijvend

Advies?

U kunt hier direct vrijblijvend advies opvragen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.