Hans Tiems

Adviseur regio West

Jasper van Dijk

Adviseur regio Noord

Jentho Bokkers

Adviseur regio Noord

Michael Bosma

Adviseur regio West

Uw woning zorgeloos verduurzamen?

Het kán met SunDynamics!

Werkwijze

Hoe we werken

We komen graag eerst bij u langs om persoonlijk kennis te maken. Dan bespreken we de mogelijkheden die passen bij u en uw woning. U kunt kiezen uit verschillende type panelen en omvormers. Deze kunnen verschillen in kostprijs, opbrengst, garantie en uiterlijk. Ons aanbod is ruim en bevat zowel glas/folie zonnepanelen als panelen met glas/glas.

Ter plekke maken we een vrijblijvende offerte die optimaal is afgestemd op uw persoonlijke situatie. U vindt hierin de opbrengst van de zonnepanelen, de kosten en de terugverdientijd van het systeem. Na akkoord op de offerte, streven we ernaar de installatie op zo kort mogelijke termijn op te leveren.

Op de dag van installatie nemen onze installateurs ruim de tijd om alles veilig en tot in de puntjes af te werken. Zij besteden grote zorg aan uw installatie, zodat de zonnepanelen mooi recht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige manier is geïnstalleerd. Uw zonnesysteem wordt werkend opgeleverd en u ontvangt de inloggegevens voor uw monitoring app. Hiermee kunt u precies monitoren hoeveel energie uw zonnepanelen opleveren.

U betaalt het restant pas als de zonnepanelen zijn geplaatst en het systeem werkend is opgeleverd.

0% BTW op zonnepanelen

Als u particulier bent, dan betaalt u vanaf 1 januari 2023 in de meeste gevallen over uw zonnepanelensysteem geen BTW. Meer informatie over deze nieuwe wetgeving, en of dit ook voor u geldt, leest u op de website van de Belastingdienst via deze link.
Uw adviseur vertelt u er graag meer over.

De installatie

Onze installateurs zijn allen gecertificeerd en werken volgens de wettelijk gestelde normen. Wij hebben met hen al ruim 5 jaar een betrouwbare samenwerking.

  • Installatie in één dag door ervaren monteurs
  • All-in service – géén extra kosten achteraf
  • Uitsluitend producten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen

Vrijblijvend

Advies?

U kunt hier direct vrijblijvend advies opvragen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Zonnepanelen

Voor een vrijblijvend uitgebreid advies komt een van onze adviseurs bij voorkeur bij u langs. Hij inventariseert uw wensen en bespreekt de verschillende oplossingen voor uw woning. Ook berekent hij de opbrengst van de verschillende zonnepanelensystemen en de terugverdientijd. U kunt al uw vragen aan hem kwijt. De adviseur beoordeelt of uw meterkast geschikt is voor het aansluiten van zonnepanelen. Hij overlegt met u hoe en waar de zonnepanelen kunnen worden geplaatst. Tevens wordt besproken waar de omvormer kan worden geplaatst en hoe de bedrading kan worden getrokken. Deze wordt uiteraard zoveel mogelijk netjes weggewerkt.

U ontvangt direct een offerte waarin de gezamenlijke bevindingen zijn verwerkt. Dit om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen.

Als u de offerte accepteert, kunt u dit ter plaatste bevestigen bij uw adviseur of door later online uw handtekening onder de offerte te zetten.

Wij nemen dan contact met u op om een datum te bepalen waarop het systeem bij u geïnstalleerd gaat worden. Wij streven ernaar de installatie zo snel mogelijk op te leveren.

Op de dag van installatie nemen onze installateurs ruim de tijd om alles veilig en tot in de puntjes af te werken. Zij besteden grote zorg aan uw installatie, zodat de zonnepanelen mooi recht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige manier is geïnstalleerd. Uw zonne-systeem wordt werkend opgeleverd.

Accu’s

Momenteel is het opslaan van zonnestroom voor consumenten nog niet rendabel, maar dat zal in de nabije toekomst veranderen. Komende jaren wordt opslag in batterijen steeds goedkoper. Dat is de afgelopen vijf jaar al te merken in de utiliteitssector, waar opslagsystemen 15 procent goedkoper zijn geworden. Voorspellingen laten een nóg grotere prijsdaling in de komende 5 jaar zien.

Het Nederlandse energiesysteem wordt steeds duurzamer. Volgens het Klimaatakkoord moet in 2030 70% van de elektriciteit worden opgewekt met hernieuwbare energiebronnen. Dit brengt echter een grotere variatie in het stroomaanbod met zich mee.

SunDynamics volgt nauwlettend de ontwikkelingen op dit gebied en verwacht eind 2023/begin 2024 o.a. van Growatt accu’s te kunnen leveren. Informeert u naar de mogelijkheden tijdens het adviesgesprek voor zonnepanelen.

0% BTW op zonnepanelen

Laadoplossing voor thuis

Uw elektrische auto laden is nog nooit zo makkelijk geweest.

Thuis, op het werk en in het openbaar. Bespaar uzelf tijd door uw elektrische auto in de garage of op de oprit te laden zodat u iedere dag volledig opgeladen de weg op kunt.

Onze laadoplossingen en laadbeheersoftware zijn perfect voor alle typen gebruikers en locaties. Daar komt bij dat ze geschikt zijn voor elke (toekomstige) elektrische auto. Informeert u naar de mogelijkheden tijdens het adviesgesprek voor zonnepanelen.

Vrijblijvend

Advies?

U kunt hier direct vrijblijvend advies opvragen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.