Over ons

Uw lokale specialist

Aangenaam

Toen wij begin 2020 onze krachten bundelden, merkten we dat onze
aanpak nogal verschilt met die van andere zonnepanelen aanbieders. Want met ons uitgangspunt: “hoe zouden wij zelf als klant behandeld
willen worden”
, wordt werken bij SunDynamics niet alleen prettiger voor onze medewerkers, maar is zakendoen met ons ook een stuk aangenamer.

SunDynamics is een vooruitstrevende organisatie die zich richt op
duurzame en betaalbare energie voor particulieren en MKB.
Wij zijn gevestigd in Schagen en Assen, van waaruit ons enthousiaste team voor u klaarstaat om u zorgeloos aan een passend energiesysteem te helpen.

Onze formule is doeltreffend: we installeren hoogwaardige systemen waar klanten blij mee zijn en daarmee trekken we nieuwe tevreden klanten aan.

Onze visie

Door alle technologische ontwikkelingen en de schommelende energiemarkt wordt het steeds makkelijker, maar ook belangrijker voor
particulieren en MKB om te verduurzamen. Eigenlijk kom je er bijna niet meer onder uit mee te doen aan de energietransitie.

En als je dan die aanschaf wil gaan doen, dan doe je dat het liefst met een specialist. Bij ons vindt u de gehele keten in eigen hand, van advies en
ontwerp tot installatie en onderhoud van de energiesystemen.

Of het nu alleen gaat om zonnepanelen, of om een combinatie met een laadoplossing voor uw auto , een airco en/of een thuisaccu: bij SunDynamics bent u in goede handen.

Onze kernwaarden

Professioneel

Professioneel omgaan met klanten en leveranciers, daar staan wij voor. Ook in onze omgang en uitstraling laten wij dit zien.

Betrokken

We weten wat er speelt bij onze klanten. Dat zij een betrouwbaar en mooi systeem geïnstalleerd krijgen, daar voelen wij ons verantwoordelijk voor. De voorspoed van SunDynamics, maar ook de voorspoed van onze klanten, betekent veel voor ons.

Betrouwbaar

Wat we zeggen, maken we waar. We zijn transparant, werken integer en zijn oprecht. Bij ons geldt: afspraak = afspraak. Daar kunt u van op aan.

Daadkrachtig

Energie en werklust: daar zitten we vol mee. We stellen uitdagende
doelen, zijn gefocust en werken resultaat- en doelgericht. Zien wij dat het beter kan? We durven te veranderen en te innoveren.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar collega’s. Kijk op onze vacaturepagina voor meer
informatie. Wij horen graag van je! 

Onze samenwerkingen