Over ons

Over ons

Het hoofdkantoor van SunDynamics BV is gevestigd in Schagen. Daarnaast hebben wij een vestiging in Assen, van waaruit wij onze klanten in het noorden des lands van dienst zijn.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van duurzame energie-oplossingen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij werken vanuit de gedachte: “Hoe zouden wij zelf als klant willen worden behandeld?”

Daarom onderhouden wij graag persoonlijk contact met onze klanten, gedurende het hele proces; zo komen wij om te beginnen graag even bij u thuis om kennis te maken en zo uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar een passend aanbod en correcte uitvoering van uw opdracht.

Om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen, werken wij met zorgvuldig geselecteerde installateurs. Door jarenlange samenwerking is een werkrelatie opgebouwd die zijn betrouwbaarheid ruimschoots heeft bewezen. Alle installaties worden door hen vakkundig uitgevoerd volgens de huidige normen.

Of het nu gaat om alleen zonnepanelen of deze gecombineerd met bijvoorbeeld een accu of laadoplossing voor uw auto, bij SunDynamics bent u in goede handen.

Vacatures
Wij zijn op zoek naar collega’s. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie. Wij horen graag van je! 

Berekening met software

Met behulp van onder andere onze computer software, specifiek ontwikkeld voor zonnepanelen, ontwerpen wij de lay-out van de zonnesystemen. Zo berekenen wij voor u o.a. de  opbrengst van de zonnepanelen op uw dak en de terugverdientijd van het systeem. Dat kan heel nauwkeurig, omdat de software rekening houdt met de zoninstraling op uw locatie, de gekozen materialen en een geavanceerde analyse van de schaduw.

Met SunDynamics kiest u voor een betrouwbare partner in duurzame energie.